בלט דיסק חמור אצל נערה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

15/05/2016 | 22:07 | מאת: ברלי

ממצאי הסיטי: מודגמת הצרות דיסקלית L5-S1 L4-L5 L3-L4 נצפה בלט דיסק דיפוזי אשר לוחץ על השק התקאלי(L4-5) בלט דיסק נרחב נוירופורמינלי שמאלי,המצר במידה קשה את הנוירופורמינה משמאל עם לחץ על הנוירופןרמינה. אין לזהות דיסקופטיה נוספת. הילדה רק בת 13.5 מה גורם לממצאים כל כך חמורים? בלי שום טראומה לגב או תאונה.ממש סתם ככה.הילדה סובלת כבר כמה חודשים מכאבים מאחורי ברך שמאל. ניתוח אינו שיקול כרגע..מה דעתך והמלצתך

היא צריכה להיבדק ע"י מומחה עמוד שדרה, שקילת ביצוע MRI בהתאם לבדיקה וסקירת ה CT, זוהי המלצתי

מנהל פורום אורתופדיית ילדים