פריקת מרפק אצל פעוטה בת שנה ועשרה חודשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

13/05/2016 | 17:20 | מאת: רועי

שלום. אתמול שיחקתי עם הילדהוובאחת הפעמים שהרמתי אותה שמעתי קנאק והיא החלה לבכות ולא הזיזה את היד יותר. במיון אמרו שזה פריקת מרפק ובתחילה אמרו שהחזירו למקום. לאחר זמן כאשר היד עדין לא זזה, בדקו אותה שוב, אמרו שהמרפק נראה במקום אבל לאור העובדה שהיא לא יכולה להזיז את היד הוחלט לגבס אותה. היא מזיזה את האצבעות היום אבל כמעט ולא את היד עצמה. אני מאוד מודאג, מה זה אומר תוך כמה זמן זה עובר? תודה

טוב, לצערי התשובה היא כבר 3 ימים אחרי אז אני מקווה שכבר נבדקה ע"י אורתופד ילדים. אם לא לגשת לבדיקה אצל אורתופד ילדים בהקדם כי לפי הסיפור נשמע כמו מרפק משוך (פריקה קטנה ושכיחה) ויש לודא שחרור ואין צורך בגבס.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים