כאבים ברגלים אצל ילד בן 9.5

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

10/05/2016 | 19:02 | מאת: מרגלית

שלום רב בני בן 9.5 148 סמ התחיל לפני חודשיים סדנא ממכבי הכוללת פעמיים בשבוע למשך שעה במכון כושר גו אקטיב בראשון לציון בהנחיית מורים מיקצועי עם והתעמלות המתאימה לילדים כולל הנחיית הורים לפני כשבועיים הבן שלי התלונן על כאבים מהשוק ועד לירך בשני הרגליים סברתי בתחילה שזה כתוצאה ממאמץ ומכך שלא היה רגיל למאמץ הכאבים מופיעים בעיקר אחרי מנוחה להליכה יש לציין שבני מתקשה ללכת מכאבים לאחר שהיינו היום אצל אורטופד (לצערי בראשון אין כבר רופא ילדים פרט ל1והתורים בהתאם) האורטופד אמר שהוא לא רואה שום דבר ומה שהוא נתן זה הפנייה לפיזיותרפיה ואנטיביוטיקה בשם: naxyn 250ml שאלתי היא האם ניתן מבדיקה פשוטה להחליט לתת אנטיביוטיקה? והאם כזאת? ביקשתי צילום אך הרופא אמר שאת יותר מעדי קרינה ואם לא יעזור ישלח למיפוי עצמות אודה מאוד להתייחסות ותשובה בכבוד רב:טוביאנה מרגלית

שלום, קודם כל זו לא אנטיביוטיקה אלא תרופה אנטי דלקתית ולשיכוך כאב. ולא הייתי עושה בשלב זה צילום או מיפוי אלא ניגש לאורתופד ילדים לבדיקה (זה לא דחוף).

מנהל פורום אורתופדיית ילדים