בתי רוצה בזמן האחרון ללכת עם נעלי סירה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

24/04/2016 | 21:02 | מאת: אורנה

בתי בת 8.5 בכיתה ג' ולאחרונה רוצה ללכת בנעלי סירה לביה"ס ולקייטנה וכו'. עד כה היינו שולחים אותה בנעל ספורט לבית הספר. ואני לא בטוחה האם הרצון החדש שלה ללכת בנעליים אופנתיות יותר עלול להזיק לה? בתקופה שאני הייתי ילדה, היה מקובל שצריך להיות "גשר" בנעליים, קראו לזה נעליים אורטופדיות, או בריאות ששומרות על הקשת בכף הרגל. האם גם כיום נותנים חשיבות לנעליים עם גשר באזור כף הרגל?

אין חשיבות ל"גשר" אך כן שהנעל לא תהיה קטנה או צרה מדי ותיצור לחץ על כף הרגל

מנהל פורום אורתופדיית ילדים