הילד מתלונן על כאבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

05/02/2016 | 10:00 | מאת: אמא

שלום ד"ר זינגר , בני בן 4 מתלונן לסירוגין מזה כחודשיים על כאבים ברגליים ומבקש שירימו אותו כי כואב לו בזמן ההליכה , גם בהליכה קצרה של מטרים בודדים . לפעמיים הכאבים מלווים בחום של 38.5 ולפעמים ללא חום . לפני חודשיים באולטרסאונד מצאו דלקת בירך ונתנו לו נורופן . השאלה היא האם הדלקת הזו חולפת או שזו דלקת שחוזרת בכל מאמץ ? איזה בדיקות נוספות ניתן לבצע ? איזה סוג של בדיקות דם ? האם יש טיפול יעיל יותר מנורופן ? אודה לתשובתך .

קרוב לודאי שזוהי תופעה חולפת והכאבים גם אך לפי הסיפור רצוי מאוד שהילד יבדק ויהיה במעקב של אורתופד ילדים כדי לראות האם יש צורך בירור נוסף. אין צורך בטיפול אחר כרגע.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים