כאבים בעקב בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

28/01/2016 | 08:44 | מאת: מזל עטר

הבן שלי נחת בטעות על הרגל, מקפיצה של 7 מדרגות שדחפו אותו, יש לו כאבים במשך שבוע ימים, סרב ללכת לרופא כי חשב שזה מכה, לאחר הליכה של כל היום מתחילים כאבים וקשה לו להרים את הרגל, ואז מתחיל ללכת על קצות האצבעות, ומשם הכאבים חוגגים, לאחר מנוחה הכאבים פוחתים, יש לציין שמקור הכאב הוא בשני צידי הקרסול ולא בעקב עצמו, תודה רבה. על הייעוץ. האם יש מצב לשבר? או שזה רק מכה?

את לא באמת מצפה לאבחנה וירטואלית, אם זה עדיין כואב לגשת לבדיקת רופא

מנהל פורום אורתופדיית ילדים