אדוקטוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

23/01/2016 | 13:35 | מאת: אסנת

לבת הקטנה שלנו גיבסו את 2 הרגליים לטיפול באדוקטוס. היא כבר בת 2.5 והבעייה לא השתפרה מספיק מעצמה, לכן הוחלט על גיבוס לתקופה של כחודש וחצי. (האדוקטוס גמיש ובר תיקון בלחיצה קלה). הבעייה שהיא כבר ילדה עצמאית לחלוטין וגמולה מטיטולים והגבסים ממש מקשים ומתסכלים אותה. שמענו שקיים גבס קל / רחיץ. האם זה מתאים לטיפול בבעייה זאת? האם זה מומלץ בכלל או בעייתי? האם זה מתאים לגיל? והכי חשוב - איך משיגים את זה? (הילדה מטופלת בסורוקה ושם לא דיברו איתנו על אופציה כזאת). תודה רבה!

23/01/2016 | 14:51 | מאת: אסנת

היא בת שנתיים וחצי.

איני נוהג לגבס בגיל זה. לפי התיאור (אך כמובן איני יכול לדעת מבלי לבדוק) מירב הסיכויים שיחלוף מעצמו במהלך השנים הקרובות.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים