אצבע שישית

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

10/01/2016 | 12:21 | מאת: שרון

בני בן השנתיים וחצי נולד עם אצבע שישית ברגל שמאל שמשתלבת באופן מופלא עם שאר האצבעות באופן שבמבט ראשון לא מבחינים בחריגות.המליצו לנו על ניתוח . רציתי לברר האם אזור קטיעת האצבע כואב לאחר הניתוח ?וכמה זמן התאוששות נדרש? תודה רבה רבה!

קודם כל אני שמח שהגעתם לגיל הזה ללא ניתוח, כל הכבוד. צריך לראות את סוג האצבע הנוספת ואיזו כדאי להוריד כי זה שונה בכל מקרה. הכאב הוא כ 3-4 ימים והתאוששות מלאה כשבועיים. אם תרצו בואו אלי לבדיקה ונדבר על זה.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים