תשובה של בדיקת CT

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

06/01/2016 | 14:28 | מאת: איראל

לפני כשבועיים ניחבלתי ברגל שמאל והיום קיבלתי תשובה של בדיקת ct שעשיתי לפני כשבוע אשמח להסבר של התוצאה: שברי תלישה שטוחים קידמית לזיז טרכליאר של קלקנאוס ולגבול עליון ותחתון אחורי של עצם הסירה עם הסננה קלה של הרכמות מסביב אשמח לפירוש והאם יש מקום לביצוע בדיקת mri...

זה אומר שאחת הרצועות נתלשה עם מעט עצם, אלו פגיעות שבד"כ מחלימות בגבס וללא דריכה ובד"כ אין צורך בטיפול ניתוחי אך הראוי ביותר הוא להתייעץ עם מומחה כף רגל

מנהל פורום אורתופדיית ילדים