כאבים בברך אחורית ובירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

04/01/2016 | 13:22 | מאת: מודאגת

פניתי הנה כבר בעבר,בת 13 כאבים מאחורי הברך ובירך כבר חודשיים רק בתנועה ,התכופפות והתמתחות,בדיקות דם תקינות.אולטרסאונד ברך וירכיים תקין לחלוטין. האורטופד פטר בכדורים נגד כאבים ולא נראה מודאג,גם כששאלתי על בדיקות נוספות אמר שאין צורך בינתיים. הילדה ממשיכה להתלונן ונמנעת מפעילות גופנית.מה דעתך?

נראה שכרגע צריך להמתין מעט ולראות. בכל מקרה איני מטפל דרך האינטרנט וצריך לבדוק כדי לחוות דיעה.

05/01/2016 | 08:18 | מאת: מודאגת

אני יודעת שאינך מטפל דרך האינטרנט,שאלתי רק לדעתך מה אתה מציע לעשות,כיוון שאפשר לחשוב עליו,בדיקות...זו מטרת הפורום לא? תודה.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים