קואליציה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

25/11/2015 | 20:08 | מאת: שירי

שלום, ילדה בת 9 וחצי הסובלת מכאב באזור כף רגל שמאל. לאחר צילום עלה כי יש קואליציה של העצמות. הומלץ על ניתוח. האם יש אפשרויות נוספות? כמו כן, היה וניתוח כיצד אני מוודאת מי הרופא הטוב בתחום?

הפתרון הוא ניתוחי אך רצוי להמתין אם אפשר, לנסות מדרסים כדי לראות אם אפשר לדחות את הניתוח לפחות בשנה-שנתיים. מה זה הכי טוב? יש מספר מומחים בתחום, תבררי

02/12/2015 | 12:27 | מאת: שירי

תודה על תשובתך. מדוע להמתין? היא סובלת כאבים לאחר מאמץ, האם מותר במצב כזה להמשיך ולהתאמן - שיעורי חינוך גופני והתעמלות קרקע? היכן ניתן לבדוק מי הרופאים המומחים בתחום? המשך יום טוב, שירי

מנהל פורום אורתופדיית ילדים