ניתוח להפרדת אצבעות

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

19/11/2015 | 11:20 | מאת: כהן יורם

לפני יומיים הילד התאשפז לניתוח היה בצום ובסוף פרופסור שגיא מסורוקה התנגד לניתוח כי הוא טען שישאר צלקת מכוערת ולא כדאי לקלקל אני רוצה לעשות לילד את הניתוח מאוד כי הילד בטראומה נפשית במיוחד שהוא כבר היה דקה לפני הניתוח. מי עושה הכי טוב את הניתוך והאם יש מישהו מהפורום שעשה ויכול לספר לי קצת. הכי חשוב שהילד גדול בן 16. ואם יש מישהו שיכול להגיד לי דברים טובים וגם רעים על הניצוך הטלפון שלי 0546730160 יורם כהן

אם מדובר בכף רגל וחיבור פשוט שאינו גורם לעיוות או כאב מומלץ להימנע בד"כ, זה שהוא היגיע למצב של אשפוז לפני ניתוח מוזר מעט.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים