מכה בירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

15/11/2015 | 08:32 | מאת: וי

שלום, לפני כחודש בני בן ה -8 קיבל מכה חזקה מאוד בירך במהלך משחק כדורגל. הצילום לא הראה שבר אלא הסתידויות באיזור המכה. שלושה שבועות לאחר קבלת המכה, עשינו אולטרסאונד ושם ראו באיזור המכה הסתיידויות גסות מרובות. מה זה אומר? האם זה מהמכה? האם גילו כאן משהו חדש שלא קשור למכה? אציין שבני שב לתפקד כמעט כרגיל עם הרגל.

קשה לענות מבלי לראות, קצת לא שגרתי,לעיתים יכולה להופיע הסתידויות בשטף דם וכמו כן זה באמת יכול להיות ממצא שכלל אינו קשור לחבלה, זה שהוא מרגיש טוב זה מצויין וכדאי להיבדק אצל אורתופד ילדים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים