תינוקת בת שנה ושמונה - לא הולכת

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

10/11/2015 | 19:54 | מאת: לי

שלום רב, אובחנה עם טונוס שרירים נמוך, היינו בטיפולי פיזיותרפיה. החלה לעמוד ולהסתובב סביב רהיטים רק בגיל שנה ושלושה חודשים עדיין אינה יציבה וכפות רגליה במיוחד שמאל, "קורסת" ולא נראית קשת בכלל , נראה כפלטפוס רציני כאילו נשענת על עצם. לפני חודשיים אורטופד הפנה לנוירולוג. בנוסף אינה מדברת ועתידה לעבור ניתוח כפתורים בקרוב. אובדת עצות איך להמשיך בעניין האורטופדי...כי תור לנוירולוג אין באופק בכלל.. :/ תודה מראש

בד"כ רק סבלנות, אפשר קצת פיזיותרפיה, וגם הערכה נוירולוגית ליתר ביטחון לא דחוף.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים