כאבי גב לילדה בת 9

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

29/09/2015 | 20:25 | מאת: ניצה

שלום , בתי בת ה9 התחילה להתלונן על כאבי גב , בגב התחתון,,וזה קרה לאחר שהיא חזרה להתאמן בהתעמלות אמנותית, (הייתה לה שנה של הפסקה) שאלותי הן: האם זה קשור לזה? האם צריכה להידלק לי נורה אדומה? האם זה קשור לאימונים(היא שמה על גופה באימונים חגורת חום ששומרת על הגב)? האם יכול להיות שזה קשור לזה שהיא גבה בחודשים של החופש הגדול כמעט ב-5 ס"מ ישר ? מה אני אמורה לעשות?לחשוב?במה אני יכולה להקל עלייה? אשמח לקבל איזה מענה לשאלותיי, היא מתאמנת 3 ימים 4 שעות כל יום ויום שישי 6 שעות. תודה רבה וחג סוכות שמח

איני יודע האם יש קשר להתעמלות או לא, היא צריכה להיבדק ע"י אורתופד ילדים ולשמוע המלצות, לא נראה לי שאפשר לעשות רפואה בהתכתבות.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים