אולארסאונד אגן ירכיים - תינוקת בת חצי שנה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

22/09/2015 | 22:39 | מאת: מיכל

לבתי בת החצי שנה יש קפל עמוק ברגל ימין וברגל השמאלית קפל באותו מקום שנראה הרבה פחות לעין. רופא הילדים הפנה אותנו לאולטרסאונד אגן והתוצאה היתה: רגל שמאל: אלפא = 60, ביתא = 51 רגל ימין: אלפא = 55, ביתא = 58 אוכל בבקשה לקבל הסבר על המשמעות של התוצאה? רב תודות, מיכל

זה אומר שצד שמאל גבולי וימין לא תקין בדרגה נמוכה. המלצתי היא להגיע לאורתופד ילדים בהקדם להערכה מחודשת והחלטה על צורך בטיפול/מעקב

24/09/2015 | 15:05 | מאת: מיכל

מה בדרך כלל הטיפול במקרה כזה? אני מאוד מודאגת כי הילדה כבר בת שישה וחצי חודשים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים