ילד צולע ברגל אחת

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

19/09/2015 | 11:48 | מאת: יעל

שלום, בני בן שנתיים ו- 7 חודשים, החל לצלוע לפני כ- 5 ימים (לא זכורה חבלה או נפילה). הילד אינו מתלונן על כאבים ופעיל כרגיל. בבדיקה של רופאת הילדים אין מגבלה בתנועתיות הרגליים, חום אדמומיות או כאב. בדיקות הדם תקינות ואין סימני דלקת. בינתיים נותנים נורופן, אך נכון לעכשיו אין כל הטבה. האם יש לעשות בירור מקיף יותר? או להמתין שיחלוף מעצמו? תודה, יעל

אין צורך בנורופן אם לא כואב לו, אם לא חולף תוך שבוע יש להתקדם בבירור, אם מופיע חום, כאב חזק או סירוב דריכה יש להיבדק בדחיפות.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים