בן 5 כאב גדילה/ברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

24/08/2015 | 20:43 | מאת: לי

ילד בן 5 שסובל מגיל 3.8 מכאבי גדילה בערב ובלילות ברגליים לסרוגין כל פעם ברגל אחרת ..בתדירות של פעם ב10 ימים ,לא קבוע ,לפעמים פעם בחודש ,לפעמים פעם בשבוע..היתה תקופה של הפוגה ממשית של חצי שנה ,הלכנו לאורטפד ילדים ראמוטולוג נעשו בדיקות דם וצלום והכל תקין ,בפעמים האחרונות התלונה היא בברך או באזור הברך של רגל שמאל,ללא צליעה ,,רק תלונה בערב ובלילה מתעורר עם כאב לפעמים ממש בוכה..שואלת האם יכול להיות מים בברך? איזה בדיקה ממולצת?

שום בדיקה, כבר אמרת בעצמך שאלו כאבי גדילה המופיעים מדי פעם, כשכואב לעשות עסוי עם משחה לכאבי שרירי כלשהיא, אם מאוד כואב אז נורופן לפי משקל. במידה והכאב קבוע מעבר ליומיים ו/או מפריע גם במהלך היום יש להיבדק מיידית.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים