סדק בשוק לתינוקת

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

19/08/2015 | 08:02 | מאת: ליאת

שלום, לפני כמה ימים, ביתי, בת שנה ותשעה חודשים, ישבה על הספה ואחיה , בטעות, התיישב על הרגל שלה בקפיצה חזקה, היא היתה ממש הסטרית וכאובה , אחר כך היא נרגעה אך לא יכלה לדרוך על הרגל והיה נראה שהיא ממש סובלת. לקחתי אותה לח. מיון, שם עשו לה צילום- אמרו שזזה לה העצם מהמקום- לא שבר וגיבסו לה מכף הרגל עד הברך. אתמול, אחרי 3 ימים, לקחתי אותה לבדיקת אורטופד ילדים, שהוריד לה את הגבס, וצילם, הוא אומר שיש לה סדק בשוק והגבס בכלל לא כיסה את הסדק, עכשיו שתישאר בלי גבס ואם עוד שבוע זה עדיין יכאב לה והיא לא תדרוך על הרגל, יגבסו לה עד למעלה. האם יש סיבה ללכת לרופא פרטי או שזה נשמע הגיוני שבחדר מיון לא יאבחנו את הסדק, ואחרי 3 ימים כן... וכל הסיפור עם הגבס? אני מאד לחוצה ואשמח לתשובה מה עלי לעשות... ומה מומלץ במקרה כזה. תודה רבה!

הסיפור אכן מוזר אך אני נוטה להאמין שאורתופד הילדים צודק וקצת סבלנות

מנהל פורום אורתופדיית ילדים