טרמפולינה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

14/08/2015 | 09:56 | מאת: שאלה

שלום בני בן חודש וחצי. בלילה השכבתי אותו בסלקל בתנוחת ערסול (כלומר שהוא מכווננן למטה והילד מעורסל בתוכו כמו ערסל. במקום לכמה דקות נרדמנו כולנו עד לבוקר כחמש שעות. האם זה גורם נזק לגב והאם יש משהו שניתן לעשות כרגע? שנית הוא ואחיו התאום צריכים לעבור א. סאונד לרגליים בגלל שהם תאומים. אפשר לדעת מה אמורים לבדוק בא. סאונד והאם זה הכרחי?

קודם כל לא קרה כלום וזה לא מזיק לגב. לגבי ה US, שום דבר לא הכרחי אך מומלץ בהחלט במיוחד בתאומים (שכן זהו גורם סיכון), מה שבודקים זה את מבנה המפרק שהכל תקין.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים