המשך DDH גיל 5 חודשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

21/07/2015 | 23:17 | מאת: אל

שלום, ממשיכה לכתוב לאחר ביקורת אצל הרופא: לאחר דרגה C2 ולאחרי 16 יום בלבד עם רצועות הפבליק(בגיל 4 חודשים ושבוע עד גיל 4 חודשים ושלושה שבועות, נמצא בבדיקה ידנית ובצילום רנטגן כי המפרק ממוקם במקום הנכון והוא יציב .הונחינו לבוא לביקורת בעוד חודש. ובנתיים אפשר להוריד לחצי שעה ביום למקלחת. בביקורת הבאה התינוקי יהיה כבר בן חצי שנה. אם היציבות תמשיך נישאר לעוד פרק זמן עם הרצועות? או שבכל מקרה אחרי גיל חצי שנה עוברים לגורדן? יש לציין כי התינוק עם הפבליק קצת זוחל ואף עולה על 6, האם שה מהווה בעיה בטיפול? תודה

כמו שאמרתי איני יכול לענות מבלי לבדוק את הילד, יש יותר מדי גורמים לקחת בחשבון, הרופא המטפל אמור להסביר ולענות לך, אין בעיה עם מה שהתינוק עושה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים