ציפורן נופלת אצל פעוט בן שנתיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

16/07/2015 | 19:51 | מאת: זויה ג.

שלום, לבני בן השנתיים נופלת ציפורן מאחת האצבעות על היד. אין סימן כחול (כאילו קיבל מכה) ואין שום סממן אחר, פשוט ציפורן בריאה שנושרת. רציתי לברר מה יכולה להיות הסיבה לכך? חשוב לציין שלפני כשבועיים שמתי לב שנפלה גם ציפון אחת ברגל. בזמנו הנחתי שכנראה זה בעיקבות איזושהי מכה שקיבל ובגלל שזה ברגל, לא שמנו לב. עכשיו אני כבר לא כל כך בטוחה ... אודה לתשובתכם בהקדם - אני קצת מוטרדת מהתופעיה. המון תודה זויה ג.

סביר להניח שכתוצאה מחבלה, אך יתכן מסיבה אחרת, יש להתייעץ עם רופא הילדים , זו לא בעיה אורתופדית.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים