נעלי אלפא- פלקס

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

27/06/2015 | 23:33 | מאת: מיטל

בני בן 7 חודשים, הוא עם כפות רגליים שנוטות פנימה,בצורת בננה, הייתי איתו אצל מספר רופאים שאמרו בשורה התחתונה שהוא צריך לשים נעלי אלפא פלקס, הבעיה היא שהוא לא מפסיק לבכות כאשר שמה לו אותן, בכי קורע( יש לציין שהוא יחד ממש לא בכיין, השאלה אם יש טיפולאחר, שפוי יותר,

צריך לבדוק את הילד כדי לענות, יתכן ויש

29/06/2015 | 22:47 | מאת: מיטל

כמו מה למשל? כי אמרו לי שנעלי אימפו הוא כבר גדול מידי ואם יעשו לו גבס אחריי זה גם יצטרך את המתקן

צריך לראות את דרגת הבעיה, אולי הוא לא צריך כלל טיפול, אולי גבס וזהו ואולי נעלי UNFO אם כף הרגל שלו לא גדולה מדי

מנהל פורום אורתופדיית ילדים