ישיבה כפופה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

13/05/2015 | 09:17 | מאת: דניאל

שלום דר יש לי ילד בן שנה וחודשיים שבזמן שהוא יושב הגב שלו נראה כפוף וכשהוא הולך או עומד הוא עושה זאת בצורה זקופה.רק בעת הישיבה הגב כפוף...אני חוששת שזה לא יפגע לו בעמוד השדרה או יביא לעקמת/גיבנת בשלב מאוחר יותר.לא יודעת אם זה רלוונטי אבל הוא קצת שמנמן.ממה זה נובע?יש תרגילים שניתן לעשות איתו לצורך יישור?איך למנוע את זה בילדים עתידיים? תודה רבה מראש ויום טוב.

זה נשמע רגיל לגילו, בד"כ אין צורך לעשות דבר, אם מאוד מודאגת קחי אותו לבדיקת רופא, ברשותך לשאלה איך למנוע בילדים עתידיים לא אתייחס

מנהל פורום אורתופדיית ילדים