כפות רגליים שפונות פנימה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

10/05/2015 | 06:37 | מאת: הילה

שלום.הבן שלי בן כמעט 10 מאז שנולד כפות רגליים שלו פונות פנימה.הלכנו לארטופד שאמר שמבחינהארטופדית הכל תקין ואם יפריע לו בעתיד ניתן לנתח.כבר מעל מספר חודשים זה משבש לו את שיעורי הספורט כשהוא רץ הרגליים שלו מתנגשות והוא נופל.רציתי לדעת מאיזה גיל ברדרך כלל מנתחים?האם הניתוח מסובך?ואיך נקרא הניתוח בשפה רפואית?תודה רבה מראש ויום נעים

שלום, קודם כל צריך לבדוק את הילד כדי לראות מאיפה בא הסיבוב פנימה (יכול לנבוע ממיקומים שונים), שנית קשה לי להאמין שפתאום לאחרונה זה החל להפריע לו, הניתוח אם בכלל תלוי במקור הבעיה ואיני יכול לענות לגבי סוג הניתוח מבלי לדעת האם ואת מה צריך לתקן, המלצתי היא לגשת לאורתופד ילדים ולשמוע את דעתו

מנהל פורום אורתופדיית ילדים