כאבי רגליים ותחושת חולשה ברגליים בעת ריצה (בן 17)

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

07/05/2015 | 19:54 | מאת: שי

שלום אני רץ כמעט שנה ונכון להיות אני רץ בקביעות כ2-3 ריצות בשבוע של 2000-עד ל5000 מטר וברוב הריצות הכול תקין אבל בחלק מהם אני רץ ולאחר מרחק מסוים או לפעמים מההתחלה אני מרגיש חולשה של הרגליים למרות שמבחינת דופק הוא אפילו לא מתקרב לדופק גבוהה,חולשה זאת מגבילה אותי מאוד בריצה למרות שאני יכול לסיים לרוץ אבל לא בקצב גבוהה כפי שאני מסוגל לרוץ מה אני צריך לעשות???

לגשת לרופא משפחה לבצע בדיקות לפי המלצתו כדי לשלול חסרים או בעיות אחרות

מנהל פורום אורתופדיית ילדים