כף יד שמוטה לאחר פריקת מרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

10/05/2015 | 22:09 | מאת: שירלי

שלום. בתי בת 7 חודשים פרקה את המרפק לפני שבועיים. מאז התחילו להופיע בהדרגה תנועות מוזרות בכף היד של אותה יד. זה התחיל במתיחות בלתי רצוניות של האצבעות כלפי חוץ, כעת כשהיד נחה כף היד שמוטה ו בנוסף נראה כאילו לא מזהה את היד שלה, היא מנסה לתפוס את כף היד עם היד השנייה ואז ללעוס אותה כמו צעצוע. רק אציין שיש תנועתיות מלאה באותה יד היא תופסת ומזיזה אותה. תודה

מוזר ולא אופייני, כדאי להיבדק על ידי אורתופד ילדים

12/05/2015 | 19:26 | מאת: שירלי

היינו אצל אורתופד ילדים שאמר שלא רואה שום בעיה ביד.. האם כדאי שיפנו אותנו לצילום? האם יכול להיות שמשהו לא הוחזר למקום?

סביר להניח שהכל בסדר ואין צורך בצילום

מנהל פורום אורתופדיית ילדים