בעיות במפרק

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

22/04/2015 | 09:02 | מאת: רון

בוקר אור,בתי בת חודשיים עברה בדיקה בה נמצא us-ib בדיקה תקינה מימון משמאל IIB ראש צואר -טווח מלא גפיים עליוניות טווח מלא גב-ישר אגן-פחסוק מלא גליאצי משמאל? ברכיים תקינות כפות רגליים תקינות בדיקה נוירולוגית תקינה אבחנה:dysplasia acetabular left המליץ לחודש על כרית פיסוק 20 ס"מ ממה שאני קראתי iib מצריך מעקב ולא טיפול וגם זאת דרגה של 3 חודשים ומעלה מה עוד שהילדה שלנו בת חודשיים מה דעתך בבקשה כל יום קריטי לפי מה שאני הבנתי תודה

את צודקת. אין כזה דבר IIB לפני גיל 3 חודשים. לא הבנתי אם יש בעיה בבדיקה הגופנית, אם כן צריך טיפול ואם לא אז מעקב ו US חוזר לאחר חודש, בהצלחה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים