תוצאות אולטרסאונד אורטופדי

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

20/04/2015 | 13:44 | מאת: אמא של הילד בן 16,5

שלום, דייר. הילד מגיל 9 סובל ממחלת קרוהן. עכשיו הוא בגיל 16,5, ליפני זמן מסויים צליעה וכאבים בירך ימין. רגישות באיזור ה-SIG מימין. בצילום אגן- הצרות במפרקי הירך וסימני תגובה באיזור ה-SIG מימין. תוצאות של אולטרסאונד "פרק ירך ימין": *לא הודגם נוזל חריג. אין עדות סונוגרפית לתהליך דלקתי. הודגמה אי-סדירות בולטת בטרוכנטר הגדול דו-צדדי. בלוטת לימפה דו-צדדית. תמונה דומה הודגמה דו"צ. המשך בירור ממעקב. מה אתה חושב על זה? תודה

ככל הנראה יש לו גירוי מסויים באזור חיבור הגידים, רצוי לגשת לאורתופד לקבלת טיפול.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים