שלום רב

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

07/04/2015 | 10:18 | מאת: אמא

שלום בני בן שנה וחודשיים התחיל ללכת בגיל שנה ושבועיים הלך רגיל וטוב ובזמן האחרון התחיל ללכת.על צד הרגל כלומר רגל ימין נוטה פנימה והולך על צד הרגל משהו שלא היה כשהחל ללכת התור לאורטופד רק עוד חודש... ממש מודאגת...האם זה משהו שהוא אופייני לילד שהחל ללכת? האם זה מסוכן לעתיד של הילד? במידה וכן מה הטיפולים של זה?

סביר להניח שזה שום דבר רציני, אם לא מלווה בצליעה, כאב או חום את יכולה להמתין בסבלנות לתור ולא לדאוג מדי

מנהל פורום אורתופדיית ילדים