שבר באמה לבן שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

05/04/2015 | 19:40 | מאת: ליאור

שלום, בני בן השנתיים וחצי נפל מכיסא ושבר את שתי העצמות באמה עם דפורמציה. במיון בוצע שחזור סגור תחת טשטוש. היום הרידו לו את הגבס. הרופא כתב שהגפה במנח קליני תקין והשבר מחובר קלינית. הגבלה בתנועה בפרוסופינציה. ללא עדות לחסר נוירווסקולרי. אבל כשמסתכלים בעין על האמה היא עדיין נראת עקומה ועדיין ניתן לראות היכן היה השבר. שאלתי היא כיצד יכול להיות שהצילום תקין אבל עדיין ניתן לראות את השבר בעין והאם זה אמור להסתדר או שאנחנו צריכים לפנות לבירור נוסף. תודה.

את מתארת תופעה נורמלית, רק סבלנות והכל יהיה בסדר (יקח מספר חודשים).

מנהל פורום אורתופדיית ילדים