נעליים לתינוקות?

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

15/03/2015 | 22:31 | מאת: נועה

ד"ר זינגר שלום רב, התינוקת שלי בת 10 חודשים. היא עומדת מגיל 7 חודשים וגם צועדת (צועדת לצדדים כאשר היא במיטה/לול). השאלה שלי - א. האם יש צורך לרכוש לתינוקת נעלי תינוקות? או, שאולי כדאי להמתין עד שהיא תצעד באופן עצמאי ללא תמיכה? ב. במידה וקונים נעליים - האם אתה ממליץ על נעל אורטופדית? או, שלא משנה מבנה הנעל? אודה על תשובתך. בכבוד רב ובתודה מראש

אין צורך כרגע, כחודש לאחר תחילת הליכה, לא משנה איזה העיקר שהסוליה תהיה גמישה ומידה נכונה

22/03/2015 | 01:02 | מאת: הנועה

לד"ר זינגר, ראשית - תודה על התשובה המהירה. שנית - כאשר אתה כותב: "כחודש לאחר תחילת הליכה" - האם הכוונה היא להליכה עצמאית? או, שהליכה בתוך לול/מיטה גם כן נחשבת? שוב, תודה מראש.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים