קליק בברך/ירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

06/03/2015 | 09:56 | מאת: אביב

שלום! יש לי תינוקת בת שנה ו 3 חודפים, שנשמע שיש לה קליקים בברך, היתה תקופה שהיינו שומעים את הקליקים יותר ועכשיו זה פחת אבל בתנועות מסוימות שהיא עושה שומעים, אני לא בטוחה אבל נראה לי שגם מהמפרק הירך אני שומעת מדי פעם,חשוב לציין שהיא הולכת כבר מגיל שנה וכשהיא ישנה על הבטן אפשר לראות שהיא ישנה עם פיסוק רחב, ב. U.S של מפרק הירך היינו בביקורת עד גיל חצי שנה כי המפרק לא היה מאוחה כמו שצריך ואז הכל הסתדר וה U.S היה תקין, האם זה תקין או לא ?תודה ויום טוב

רוב הסיכויים שזה שום דבר משמעותי, בדיקת אורתופד ילדים בלי לחץ לא תזיק

מנהל פורום אורתופדיית ילדים