ריקוד לאחר ניתוח עקמת

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

18/02/2015 | 21:09 | מאת: יובל

שלום , רציתי לשאול אם לאחר ניתוח סקוליוזיס שקיבעו לי רק את הגב העליון , לא נגעו לי בגב התחתון ..אז רציתי לשאול ..אני כבר שנה וחצי אחרי ניתוח זה , אני מאוד רוצה לחזור לריקוד על עמוד , האם אני יכולה לחזור לריקוד על עמוד ? אם כן , האם אני יהיה מוגבלת בתנועות כלשהם שאסור יהיה לי לעשות ? או שאני יכולה לעשות הכל ללא מגבלות ? תודה רבה ! פשוט הריקוד זה משהו שאני לא יכולה בלעדיו, והמנתח ניתח אותי רק בגב העיליון ..

לדעתי אין בעיה לרקוד אם אין לך כאבים או בעיה אחרת, התנועות הן לפי יכולתך, בכל מקרה הכי טוב לדעתי להתייעץ עם הרופא שניתח אותך

מנהל פורום אורתופדיית ילדים