שאלה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

09/02/2015 | 17:51 | מאת: בן 16.5

היי דוקטור, באזורי המרפקים בשני הידיים יש גולה אחת בכל אזור. ביד ימין היא לא כואבת או יוצרת תחושה לא נעימה במגע של הגולה עם חפץ מוצק קשה, גם כאשר לוחצים על הגולה עם היד. ביד שמאל התחושה עם מגע בגולה של חפץ מוצק בה היא תחושה לא נעימה. לא כואבת מאוד מאוד אך לא נעימה לכל הדעות. שמתי לב לזה כשהמרפק שלי התנגש בקיר בזמן שהתקלחתי לפני כמה חודשים, אך זה לא עבר. אני היפוכונדר ולכן כל דבר קטן מלחיץ אותי. גם זה. אשמח לדעת האם זה בסדר והכי חשוב- האם זה מסכן חיים חס וחלילה. תודה!

זה לא מסכן חיים, אם מפריע לך גש לבדיקת אורתופד ברגוע בלי לחץ

10/02/2015 | 20:13 | מאת: בן 16.5

האם זה יכול, חס וחלילה, לרמוז על סרטן?

לא נראה לי

מנהל פורום אורתופדיית ילדים