ירך קטן

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

22/01/2015 | 17:44 | מאת: איה

שלום אני בהריון שבוע 31 ונאמר לי בבדיקת us שהירך של העובר בצד שמאל קטן מזה בצד ימין ומתאים לשבוע 27 --אם חס וחלילה זה לא מסתדר בהשבועות הקרובות מה עלולה לגרום בעיה זו לילד בעתיד ? מדובר בצליעה או משהו אחר? האם יש טיפול לבעיה זו אחרי הלידה?

בד"כ זה מסתדר אך במקרים נדירים עלול להיות הפרש בין הרגליים המצריך טיפול, את רוב הבעיות ניתן לסדר, כדאי לעקוב ב US הבא האם זה נמשך

21/02/2015 | 22:12 | מאת: שי

גם לי אמרו את זה לפני לידת בני, ודאגתי כ"כ, נולד לי בן עם רגליים רגילות לחלוטין. לידה קלה!

מנהל פורום אורתופדיית ילדים