ניתוח הגבהה בארץ

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

18/01/2015 | 16:28 | מאת: עופר

אני בן 22 מטר 64 ומעוניין לעבור ניתוח הגבהה באמצעות מסמר בארץ ולא בחו"ל, יש מי שעושה את זה בארץ ולא רק מסיבות רפואיות? חיפשתי בגוגל וחוץ מכתבות וכמה שאלות בפורומים בנושא אי אפשר למצוא על זה כמעט כלום בעברית. **שאלתי את השאלה הזאת בפורום אורתופדיה אבל ד"ר אסא לב-אל(המנהל של הפורום) הפנה אותי דווקא לפה משום מה.

קשה לי להאמין שמשהו בארץ עושה זאת ועוד בגובה שלך שהוא נורמלי אבל איני יודע בודאות

04/11/2015 | 00:06 | מאת: sandi

היי, האם התקדמת עם החיפוש והמידע ? גם אני מעוניינת ולא מוצאת יותר מידי פרטים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים