נעליים מתאימות לילדה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

17/12/2014 | 13:58 | מאת: א.

שלום אני אב לילדה בת שנתיים, ואני מעוניין לברר את השאלות הבאות: 1. אילו נעליים מומלצות לילדים בגיל הנ"ל (גבוהות, נמוכות). מה עלול להיות הנזק במידה ולא אתן לבתי את נעליים המומלצות? 2. האם ניתן לתת לילדה נעל משומשת (יותר או פחות) או שחובה עליי לקנות לה נעל חדשה (לי נאמר שנעל משומשת מקבלת צורה של הרגע הקודמת ועלולה להשפיע ולהזיק למי שישתמש בעתיד)?

לא ממש משנה, העיקר במידה מתאימה ולא קטנה מדי, סוליה גמישה, לגבי המשומשת אם היא במצב טוב ולא שחוקה אז אין בעיה מבחינתי

מנהל פורום אורתופדיית ילדים