גבס ספייקה בשל שבר בירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

27/10/2014 | 10:51 | מאת: אפרת

לפני חודש בני בן ה3 שבר את הירך. לאחר השבר בוצעה מתיחה עורית ולאחר מכן גובס בספייקה. בעוד שבועיים אנחנו מיועדים להסרת הגבס. בימים האחרונים נראה כי הגבס ברגל הבריאה מתחיל להיפרד מהגבס שעל חגורת המתנים (נשבר החיבור). כמה זה משמעותי? האם יש לגשת למיון ולבצע תיקון לגבס? (יש לציין שבוצע בהרדמה מלאה) לפני שבוע היינו בביקורת והרופאה לא ממש התרגשה מזה שנראה היה שזה הולך להשבר. אבל בכל זאת - בטח יש משמעות לגיבוס גם ברגל הבריאה

זה די חסר משמעות בשלב זה ובגילו

27/10/2014 | 19:49 | מאת: אפרת

תודה רבה. אני משערת שבעוד כמה ימים זה יתנתק לגמרי אשמח להבין יותר מה המשמעות של גיבוס הרגל השניה אם אין לזה משמעות

מנהל פורום אורתופדיית ילדים