זקוקה להכוונה בדחיפות

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

23/10/2014 | 18:47 | מאת: אלה

ד"ר זינגר שלום מזה כחודשיים בני בן ה - 11 מתלונן על כאבי ברכיים. לאחר בדיקות אצל אורטופד אשר טען שאין כלום וביקורים חוזרים שלנו, בני הופנה לצילום רנטגן. בביקורת לאחר הצילום הרופא אמר שיש גידול והפנה אותנו למרפאה אורטופדית - אונקולוגית מבלי להסביר / להרגיע. התוצאה היא - תהליך ליטי ב - PROXIMAL TIBIA, אספקט המדיאלי באורך כ - 2 ס"מ ורוחב כ-0.6 ס"מ עם גבולות ברורים, ללא מעורבות של קורטקס. אשמח לקבל את תשובתך מה זה אומר - כי התור למרפאה ארוך תודה מראש אלה

כמובן שהרופא צריך להסביר ולהרגיע אך לפי תיאורך ככל הנראה מדובר בנגע שפיר שאינו מהוה סיכון (כך זה ברוב המקרים), כמובן שאיני יכול להיות בטוח מבלי לראות זאת אך אם התור מאוד ארוך תוכלי להגיע אלי או לכל אורתופד ילדים אחר כדי לקבל הסבר ובתקוה גם הרגעה

27/10/2014 | 21:54 | מאת: אלה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים