קליקים בצוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

22/10/2014 | 12:19 | מאת: אורית

לבתי בת 11 וחצי התחילו קליקים בצוואר כשהיא מסובבת את הראש לצד ימין וזה מלווה גם בכאב בצוואר. כשהיא היתה בת 5 היא שברה את עצם הבריח וכתוצאה מכך היה לה טורטיקוליס בגלל שתי חוליות בצוואר שזזו. מה זה הקליקים בצוואר?האם זה מסוכן?האם יש קשר לתזוזת החוליות ומה לדעתך כדאי לעשות(איזה בדיקות) מלבד ללכת לאורטופד (התור רק בעוד שבועיים) תודה

לא נראה לי שזה בגלל השבר אך צריך לבדוק, לכי בתור שנקבע לך אין פה דחיפות

מנהל פורום אורתופדיית ילדים