בת שנה וארבע סדק ברגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

22/10/2014 | 05:40 | מאת: נועה

ביתי נעמדה ומעדה תוך כדי שבוע שעבר. מאז אינה יכולה לדרוך. צילום ראשוני לא היה ברור ולאחר ארבעה ימים נוספים בהם לא דרכה עשיתי צילום נוסף וראו שזה סדק בשוק. היא גובסה עד מעל הברך לשלושה שבועות בגבס רגיל. שאלתי היא האם זהו טיפול נכון ואיך עלי לנהוג בשבועות אלו. האם יכול להיגרם נזק מהגיבוס והאם צריך לגבס סדק כך? אני גרה כרגע בדרום אמריקה ולכן לחוצה לדעת שהטיפול נכון. אשמח לתשובה ותודה רבה מראש

כן זהו הטיפול הנכון. אינך צריכה לעשות משהו מיוחד, תני לה לעשות כרצונה עם הגבס, אחרי 3 שבועות להוריד ואין צורך בצילום בד"כ.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים