בת שנה עם רגל שמאל נוטה פנימה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

16/10/2014 | 20:07 | מאת: אור

שלום רב, ביתי בת השנה מגיל 9 חודשים מתיישבת בתנוחת w כאשר רגל שמאל מופנית פנימה מאז נראה שהרגל ממש מקבלת את הצורה של הישיבה כלומר מתעגלת פנימה . היא עוד לא הולכת עצמאית אך כשהולכת עם עזרה או סביב רהיט רואים שהיא דורכת על הרגל והולכת איתה כאשר הכף רגל שמאל פונה פנימה . כשנולדה עשינו צילום מפרק ירך עקב אי סימטריה בין הרגליים והתוצאה היתה תקינה . אשמח לחוות דעתך , האם יש צורך לטיפול נוסף? תודה מראש!

נשמע שזה תקין לגילה, בדיקת אורתופד ילדים בתחילת הליכה מומלצת

מנהל פורום אורתופדיית ילדים