סינוביטיס חוזר

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

15/10/2014 | 06:17 | מאת: רותי

שלום רב, מדובר בילד בן 7 שסבל מסינוביטיס 3 פעמים בעבר (עד גיל 4) כל פעם בירך אחרת. הבוקר הופיעו שוב אותם הסימפטומים בירך. כאבים, מסרב לדרוך.. בפעמים הקודמות בילינו שעות רבות במיון ושחררו אותנו עם משכך כאבים. השאלה היא האם החזרה פתאום בגיל 7 נפוצה וגם הפעם לחכות שיעבור או שיש להתייחס לזה אחרת. תודה רבה

אם אין חום וכאב משמעותי אפשר לחכות יומיים-שלוש ואם לא עובר לפנות לרופא, אם יש חום או כאב משמעותי לפנות מייד, זה יכול להיות שוב סינוביטיס אך גם יכול להיות משהו אחר ולכן יש לבדוק אם לא חולף

מנהל פורום אורתופדיית ילדים