תחושות בבוהנות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

11/10/2014 | 08:15 | מאת: מלי

הבן שלי בן 4 וחצי עוד מעט,בעקבות כאבי רגליים בערבים ואשר העירו אותו משנתו נעשו בדיקות דם וצילום והייתי אצל אורטופד מומחה לילדים שנתן לנו ההגדרה שזה מתאים לכאבי גדילה , הכאבים יכולים להיות פעם בשבוע או פעמיים או בכלל לא ,זה ככה כבר שנה.רופא הילדים בגלל שהוא רואה שאני בלחץ נתן לי הפנייה למיפוי עצמות ,בנוסף לעיתים מתלונן על כאי גב לשניות בודדות.בשלושה הימים האחרונים מתלונן על "דגדוגים" בבוהנות הרגליים,זה מדגדג לו גם מתוך שינה והתופעה מליחצה אותי שמה זה קשור אחד לשני...מה דעתך? גם לגבי המיפוי..כדאי לעשות? ומה נראה לך התופעה של הדגדוגים? אין לו פצע או אגמה או פטרייה...

לא הייתי עושה לו מיפוי וגם לא צילום, זוהי תופעה ידועה ומוכרת, אם בדיקות הדם מקיפות והן תקינות ואם התופעה פעם-פעמיים בשבוע או פחות אז לא לעשות כלום פרט לעיסוי עם משחה בזמן הכאב, אם התופעה הופכת לקבועה מעל שבוע אז יתכן ויש צורך בהמשך בירור

מנהל פורום אורתופדיית ילדים