עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

03/10/2014 | 11:53 | מאת: אמא מודאגת

בני בן ה -4 מתלונן על כאבי רגליים קרוב לשנתיים, בכל הבדיקות שנערכו לו כולל אורטופד לא נמצא כלום מלבד פלטפוס קל, ובמידה וכואב לעשות לו מסאז ואקמול לפי הצורך וביקורת בגיל 5.. לפני 4 ימים הוא החל לצלוע על הרגל הימנית וטען שלא כואב לו בכלל ואין סימן של מכה או משהו כזה , לקחתי לרופא שביצע כמה צילומים והממצאים ממש מדאיגים אותי והוא לא הסביר יוצא מידי ובגלל יום הכיפורים אין מי שיענה לי , הממצאים להלן : פרק ירך ימין- איבוד הצורה הספירית של אפפיזה הפרוקסימלית ברך שמאל - איזור של אוסטיאפונה באפפיזה הפרוקס של הפרימור כף רגל ימין- פרגמנטציה של אפ הפרוקס עיוות קל של mt1 אוסטיאוכנדריטיס? מצב לאחר שבר? ברך ימין- קיימת אי סדירות האספקט הפנימי של הטיביה הפרוקסימלית . מה זה?! ומה צריך לעשות עכשיו ...? תודה וחתימה טובה

אין פה משהו דחוף אך יש צורך לגשת לאורתופד ילדים שיבדוק את הילד והצילומים כדי לראות האם באמת מדובר בבעיה שאלו תופעות סביר והאם יש צורך בטיפול

מנהל פורום אורתופדיית ילדים