צורת זחילה מוזרה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

28/09/2014 | 00:09 | מאת: איה

שלום יש לי תינוקת בת תשעה חודשים וחצי היא כבר התחילה לזחול מזה שבוע בערך אבל שמתי לב שהיא זוחלת על חמש ולא על שש כמו כולם (2ידיים2 ברכיים 2 כפות רגליים) מצד ימין הכל תקין אבל מצד שמאל היא לא מכופפת רגלה במשך זחילה היא משתענת רק על כף הרגל בלי הברך כמו בצד ימין מקווה שהבנתה אותי **אציין שהאי טופלה בחגורת פבליק בגיל 5 שבועות במשך 3חודשים עכשוי הכל בסדר האם המצב נורמאלי?? תודה

זו צורב שכיחה של זחילה, רוב הסיכויים שאין כל בעיה אך אם יש ספק גשי לבדיקת הרופא המטפל

מנהל פורום אורתופדיית ילדים