צליעה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

09/09/2014 | 20:04 | מאת: נילי

בן שנתיים עם צליעה מ10 ימים, לא כואבת, בדיקה גופנית תקינה ללא רגישות או הגבלה בטווח תנועה, מעבדה כולל ספירת גם תקינה, צילום אגן ואולטראסאונד פרקי ירכיים תקינים. עדיין צליעה ללא שיפור לאחר 5 ימים של טיפול בנורופן. לציין בתקופה זו גם עצירות אך מעבר לזה מתנהג כרגיל. נא חוות דעתך, תודה

רק סבלנות לעוד שבוע, במידה ועולה חום או סירוב דריכה לפנות דחוף לבדיקה, במידה ולא חולף תוך שבועיים (ללא כאב או חום) יש להתקדם בבירור

15/10/2014 | 08:10 | מאת: אמא

ייתכן שזה קרה לאחר חיסון? מכירה כמה מקרים כאלו שהתעוררו בעקבות מתן חיסון.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים