מנסה שוב לשאול - לגביי זווית ישיבה של 90 מעלות.

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

10/09/2014 | 02:29 | מאת: נועה

ד"ר זינגר שלום רב, ראשית - קבל את התנצלותי על כך שהשאלה שלי אתמול "האם חשובה זווית של 90 מעלות" - נשלחה 5 פעמים (!!). לצערי, המחשב שלח הודעה שיש תקלה...וזו הסיבה שניסיתי שוב ושוב...עד שהתיאשתי. סליחה! וכאן אני מעלה שוב את השאלה, בתקווה שהיא תופיע במלואה. -------------------------------- התינוקת שלי בת 4 חודשים. אני מתכוונת לקנות לה טיולון (לאחר שהיתה עד כה בעגלה, במה שנקרא "אמבטיה"/עריסה שבה יש שכיבה מלאה). הטיולון אמור לשמש תינוקות עד גיל 3 בערך. השאלה - 1. עד כמה עקרונית זווית ישיבה של 90 מעלות? לצערי, בחלק מהטיולונים (שמצד אחד - עומדים בדרישות שלי) -לא ניתן ליישר את המשענת לזווית ישרה. 2. האם זווית של 100 מעלות עלולה לגרום נזק לתינוקת לטווח הארוך? 3. האם חשוב שמשענת הטיולון תהיה מחומר קשיח במיוחד? אני שואלת זאת, היות וברוב הטיולונים (קלי המשקל) יש משענת מחומר פלסטיק דק (פוליגל). אודה על תשובתך המהירה, בתודה מראש.

אין בעיה עם ה 5 פעמים, זה סתם מצחיק. אין שום בעיה עם 100° זה אותו הדבר ולא גורם לשום נזק, אין בעיה גם עם המשענת רוב הטיולונים עשויים בצורה טובה ולא חייב להיות קשיח, בהצלחה ושנה טובה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים