שאלה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

26/08/2014 | 10:56 | מאת: RONIT

בני בן ה 11 מתאמן בכדורגל בחוגים מאז גיל 6 והיום בליגה שנה שעברה באמצע משחק כנראה שקרע רצועה 4 ראשים והיה צריך לנוח תקופה מאז יש כל פעם כאבים . עשינו שוב צילום לפני 3 חודשים ואמרו ששוב שיש קרע קטן צריך לנוח וזהו ואז אםשר לחזור להתאמן כשנגמרים הכאבים מה עושים אם הכאבים האילו שחוזרים .. שבוע שעבר חזרו להתאמן אחרי חופשה של חודשיים . ואתמול שוב לא יכל להתאמן כי הרגיש כאבים יש לציין שהוא שחקן טוב וחשוב לקבוצה ואני חוששת מהתופעות אודה להמצלתך.

זה שהוא שחקן חשוב זה נחמד אבל קודם כל הוא צריך להיות בסדר, צריך לבדוק אותו אך לעיתים יש קרעים שמחלימים לאט או כלל לא, כדאי לגשת לרופא שעוסק בפגיעות ספורט

מנהל פורום אורתופדיית ילדים